Welkom
De naam Novemberland
Ons boekenbestand
Recente aanwinsten Bijzondere boeken Algemene informatie
Links
Agenda
Contact

 

Welkom bij Antiquariaat Novemberland

Antiquariaat Novemberland is een antiquariaat met een beperkte winkelfunctie in die zin dat u welkom bent op afspraak op het adres Hooigracht 35 te Leiden. U kunt dan op uw gemak kennisnemen van ons aanbod. Wij hebben een algemene voorraad van kwalitatief goede tweedehands en antiquarische boeken.

Wij zijn in 2003 begonnen met een kleine algemene voorraad boeken die werd aangeboden via internet en op boekenmarkten. Sindsdien is de voorraad in kwalitatieve zin verbeterd en uitgebreid. Voorts zijn wij ons meer gaan specialiseren.

Novemberland is gespecialiseerd in:

- Vroege kinder- en prentenboeken (tot 1920)

- Reizen

- Landen en volkeren

- Flora en Fauna

- Kunst en architectuur

- Geschiedenis

- Oude en zeldzame boeken/Old and rare

Jaarlijks nemen wij deel aan een aantal beurzen en boekenmarkten (zie Agenda). Onze boeken worden verder aangeboden op internet via www.antiqbook.nl, www.boekwinkeltjes.nl, www.bol.com en  www.boekenverkoper.nl.

 

 

Een bezoek kan altijd de moeite waard zijn omdat een aanzienlijk deel van de voorraad niet op internet wordt aangeboden. Misschien stuit u dan wel op een ongezochte vondst.

Graag even bellen voor een afspraak (06-18297344)

 

TAXATIE VAN ANTIEKE BOEKEN

Op zaterdag 28 oktober van 11.00-14.30 uur taxeert Novemberland antieke boeken in de Rijnlandse Boekhandel te Oegstgeest

zie ook: https://www.blz.nl/rijnlandseboekhandel/agenda/oktober/jaap-schuurman-novemberland/

 

 

 

2016 Jaar van het Boek  

De kerstdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is ingeluid. Het jaar waarin het boek centraal zal staan. Natuurlijk: iedere dag, elk jaar, verdient het boek aandacht. Het is precies dit punt dat wij, samen met anderen in 2016 willen maken. We vieren een jaar lang de kracht van het boek. Het boek van toen, het boek van nu en het boek van de toekomst.
Ook Novemberland sluit zich aan bij dit mooie initiatief en zal mogelijk (met anderen) in het komende jaar interessante activiteiten organiseren in het kader van 2016 Jaar van het Boek.

zie ook: http://www.2016jaarvanhetboek.nl/#jaar-van-het-boek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid van de Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB, zie: www.bobboeken.org)


 

  

Volg ons op Twitter: